24:e mars 2012

gud vad tiden går, jag jobbar för fullt och samtidigt har jag hunnit med att flytta alla våra saker från huset till mamma&pappa. Så nu är allt med flytten klart! :) Så nu är det en vecka hos mamma&pappa sen flyttar vi till stugan, ska bli såå mysigt! :)

På jobbet trivs jag jättebra! Får pyssla med frukt&grönt precis som jag vill göra. Och nu skall jag inte jobba något mer på mitt gamla jobb (coop Extra) utan nu är det bara det nya som gäller :) Förutom imorgon dock, ska hoppa in på Coop i Södra Sandby.. ja lite väl långt kanske, haha ångrade att jag sa ja efteråt. Men men, kan vara en erfarenhet det också ju. Plus att mellan 8-15 hade jag ändå inte gjort något vettigare :)


Just det, var en sak som jag bara måste tipsa om! Jag har problem med fett hår, alltså om jag tvättar mitt hår på en måndag så är det fettigt i hårbotten på tisdag eftermiddag typ. Håller sig liksom inte fräscht alls länge! Så jag använder ofta torrschampo. Men oftast blir det inte bra, då det ser ut som jag är gråhårig i hårbotten. MEN nu har jag köpt en som är speciell till brunetter! Vart lite dyrare också, men det är det värt. Den skall vara rätt så dryg med. Dom jag brukar ha tar ju slut på direkten.

Men iaf, Label.m är märket, och jag har då den för brunetter, den har nämligen en brun färg så håret ser inte grått ut efter användning :) Och den luktar gott osse, samt att har man lite utväxt så är denna perfekt att spraya på där, för den täcker utväxten! :) Sen ger den även lite volym till håret. Så denna blir en överlevnadsprodukt i mtt badrumsskåp :D Jag har en del utväxt just nu, så tänkte ta bilder imorgon för att visa hur bra den täcker :)






Snart så!

Snart flyttar vi! Är så taggad på att bo i stan igen! :) så i helgen blir det packning för hela slanten. Har börjat lite bara. Jobbar ju hela tiden nu, just nu har jag jobbat sen onsdags och skall jobba ända tills nästa söndag! Sen har jag inte schemat på vecka 13 så kanske blir att jobba i två veckor i sträck. Men men det blir ju pengar av det.

Och lägenhet är nu fixat! Var och kollade på en igår som vi föll för och säljaren gick med på budet! Så nu ska vi bara skriva papper, förmodligen på söndag :) så regementsgatan skall vi bo på! Helt perfekt läge :)


Den 14 april skall jag träffa Peter så får vi se vad han har för åsikter då och vad vi bestämmer. Har ju mina förhoppningar men det tar vi då :)

Provade lite bikinis häromdagen vissa blev inte så bra då jag får ha storlek 42, så vissa blir för stora runt om, måste ha såna man knyter i ryggen :) köpte en sportbh iaf, så nu skall jag bara köpa ett par träningsskor sen är jag redo att börja träna :)

 


2:a mars 2012

såja, fixade boende till oss idag! Blir att bo i Sandskogen i en supermysig stuga :) Får tillgång till den 31 Mars och får sen bo där april, maj & kanske t.o.m juni om vi inte hittat något annat tills dess. Så det blir en härlig vår, Sandskogen har jag alltid velat bo i och kanske i framtiden kan jag göra det. Men just nu har man inte dom summorna, stugorna där kostar ju en hel del. Men ska bli kul att få bo där ett par månader iaf :)


Så skönt att det är fixar nu, köpt oss lite mer tid att leta boende i Ystad. Sen ser allting så bra ut med jobb nu för min del, jobbar typ hela tiden! Idag skall jag jobba för första gången på nya jobbet nere i stan. Skulle egentligen inte börja förens nästa fredag, men en som blev sjuk idag. Så jag skall strax köra dit så jag hinner gå igenom lite innan och prova mina kläder o.s.v. Och vi skall även prata om en avdelning som jag vill jobba med helst. Min lilla fågel (min chef på bemmaningsföretaget) viskade till mig att han behövde någon på den avdelningen! :)





1:a mars 2012

Ny månad! Och nya måsten! Nr 1 är att fixa boende, haha, mäklaren ringde nämligen och sa att de som köpt vårt hus kunde ta det redan 23 mars. Så vi sa OK, vi vill ju också flytta så snabbt som möjligt, så nu måste vi hitta någonstans att bo. Vi får helt enkelt hyra så länge, så skall ringa på några till uthyres idag och försöka fixa det. Men det fixar sig :)


Skrev papperna igår och det gick över förväntan, jag sa vad jag tyckte jag var värd att få och fick t.o.m mer än det! ;D Och vi bestämde att jag skulle vara anställd hos bemanningsföretaget i 4 månader sen skall då Magnus (chefen) bestämma om han vill behålla mig och då skall jag bli anställd hos honom istället.


Hade även besiktning på bilen igår, nja gick väl rätt ok. Men blir ändå lite pengar att lägga ut på den. Men tror jag skrotar den istället. Flyttar ju till stan denna månaden och jag hade inte tänkt behålla bilen då. Räcker med en cykel ju, för jag har allt i stan så behöver ingen bil längre :)


Här ser man putet, det är inte alls mycket. Ser ut som en B-kupa.
11 veckor är dom nu, ska maila Peter idag så jag får en 3mån-återbesökstid nu i Mars.


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!