de senaste dagarna

Tänkte beskriva mina senaste dagar med bilder, jag har åkt med älsklingen på hans jobb (har haft min praktik där) Strax dax för visning av huset.. på söndag.. har städat källaren idag och sorterat lite i garderoberna. Hoppas nu det går bra med att få det sålt. Vi vill så gärna flytta in till stan och bara kunna lata oss varje dag om vi så känner för det! Haha! Så här får ni lite bilder i alla fall. Nu blir det tacos med cider, för det är ju en speciell dag idag! ;)

bill & bull

Ragn-sells malmö

stort bygge

Solade lite idag! :)


ledig

idag har jag och älskling varit lediga, lastbilen gick tyvärr sönder igår. Smälde till imellanåt så den fick bärgas till LasseVulk idag, kardansstångaxeln är kass.. blir inte direkt så billigt att få lagat. Men så är det, så idag har vi tagit en sen frukost på stan och kollat lite i affärer. Älsklingen hittade ett nytt halsband & armband, en ny keps och så en hemlig sak ;) Kan ju säga att det kom rätt oväntat, för båda tror jag, haha. Ni får veta imorgon.

Vilka är ni som följer min blogg egentligen? Har haft rätt många unika besökare, men inga kommentarer? Dåligt.. så lite kommentarer tack? Kvittar om ni bara snokar, vad vet ni? Jag snokar kanske på eran blogg osse. För det kan jag säga, jag älskar bloggar. Hittar typ all insperation på bloggar, jag följer mycket matbloggar, modebloggar och även några mammabloggar. Känns som när man läser någons blogg så försvinner alla fördomar jag haft. Jag kan typ läsa någons blogg, en person som jag kanske inte direkt tyckt om & som säkert inte tyckt/tycker om mig, och ändra uppfattning helt. Ibland heja på personen i min tystnad. Oj nu blev det ett långt inlägg fast jag bara tänkt skriva några rader. Nåja, kommentera!

praktik

första praktik dagen idag, det gick bra. Är hos min sambo denna veckan, har kört runt i malmö hela dagen. Aå vi avslutade dagen med lite småshopping i ystad. Fick ett par nya jeansleggings av hjärtat (visar dom imorgon), och älsklingen köpte två par jeans och lite kalsonger :)

Huset kom ut igår på hemnet & mäklarens hemsida, idag ringde mäklaren och fråga om vi kunde ha visning på söndag då två st hade ringt. Självklart blir det visning på söndag, hoppas det går fort att sälja nu! Längtar så efter att få flytta in till stan!


Nu blir det snart kvällsfika då pappa kommer på besök :)

en till video


godnatt

Det blir en tidig kväll för mig, skall nämligen jobba imorgon & på söndag. Bra med lite extra cash :) Så nu skall jag gå en liten runda med Dodgie sen bums i säng. Bjuder på en bild från gårdagen, vi kom till skolan tidigare än de andra så jag och fredrik (en av mina lärare) körde bort till volvo så jag kunde tanka lastbilen inför eftermiddagens körning. Och medans jag tanka så gick fredrik in och handla lunch på ica. Innan han gick så sa han till mig att efter du har tankat kör du bort och ställer dig med lastbilen bredvid dom andra lastilarna. Det gick bra men hur nervös var jag inte, köra och parkera helt själv utan någon lärare som såg på ens. Inte ens en elev som tittade på. Haha, så jag ställde lastbilen bredvid en akkabil. Så sitter där en kille i och han vevar ner rutan när han ser mig och vinkar. Så jag tog ner min rutan och hälsa. Så börja han fråga mig, vart har du kört idag?, härligt väder det är va? o.s.v. Sen körde han vidare och jag satt och tänkte för mig själv att han fatta nog aldrig att jag inte kör lastbil varje dag, jag övningskör ju bara. Haha, han kunde ju inte se min skylt eller att det stod sydskånska på lastbilens sida. Pinsamt det hade blivigt om han hade frågat mig vem jag kör för, haha!

Haha, killen i akkabilen bredvid trodde seriöst på att jag körde lastbil om dagarna!





nu ses vi inte på fem veckor :(

älskar min klass & mina lärare
jag stormtrivs, tiden flyger förbi

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!