30:e december 2011

Imorgon blir det full rulle hela dagen, har försökt göra så mycket som möjligt idag. Har nu ikväll strykt älsklingens kläder han skall ha imorgon och försökt komma fram till vad jag själv skall ha på mig. Och jag tror jag kommit fram till något nu, kör på lite enklare detta nyår då vi ändå bara skall vara hos mamma&pappa. Mysigt att vara hos dom på nyår, har inte firat nyår där på kanske 3 år. Och dom har ju verkligen första parket till alla raketer då man ser en stor del av stan inkl. hamnen från deras balkong.

Det blir även en tidig morgon då vi skall på nyårsfrukost kl 9. Så det är dags för mig att krama kudden nu!


29:e december 2011

det gick bra att jobba idag med, brösten började ömma lite den sista timmen. Var nog för alla 2liters cola jag stapplat om.. men men det gick bra ändå. Skulle ha frysvarorna idag ch jag var inte riktigt glad över det då brösten inte tycker om så mycket kyla. Gör lite ont när man spänner musklerna för man fryser. Men sån tur jag hade så blev det bara att fylla på fryst oxfilé och fläskfilé. Sen fick jag "städa undan julen" i ett par timmar.

Nu skall jag äta lite glass, har dock fått börja med laktosfri. Får så ont i magen av vanlig glass. Men inte mjölk? Hur kan det bli så egentligen? Men laktosfri glass klarar magen av.

28:e december 2011

Jobbade 8-17 idag med att bara packa upp varor, det gick rätt så bra. Jag fick dock berätta min situation för en medarbetare som jag jobbade med hela dagen, för att lyfta 12 kilos hundmats säckar får jag ju inte göra och skulle troligtvis inte klarat av det då jag kämpade med 1 kilos sockert haha. Men hon förstod och hämtade en vagn som hon la över allt tungt på, så sa hon till mig att ta det andra om jag kunde. Så snäll tös! :)

Skall jobba imorgon också, 10-18! Och nästa vecka jobbar jag två kvällstider, så härligt med lite jobb! :) Och har även fått ett tips på ett till extrajobb som man kan få mycket tider på, så ska ringa dit imorgon och skriva upp mig på deras bemaningslista.


mina killerheels!


27:e december 2011

Idag har jag fått mycket gjort, och äntligen har jag fått hem min triumph amourette BH. Dock behöver jag nog en storlek större :P Men det är ingen brådska, det jag mest ville veta var om den var bra. Och GUD så skön den var! Lätt värt 500 kr! Blir dock att skicka tillbaka den imorgon, och beställa en i 70F hihi, lite väl stor storlek men det går bra för det finns faktiskt väldigt många fina BHar i den storleken. Inte så svårt att hitta som jag trodde innan. ch jag får tänka på att silikonbröst drar större storlekar.

Fick även ett härligt telefonsamtal idag! Jag har ju inte haft någon större tur med lastbilsjobb. Har förmodligen två sommarjobb att välja mellan, men dom börjar inte förens i maj. Och ett av dom kanske jag kan få fortsatt på. Men lisom vad gör jag tills dess? Har haft sån ångest över jobb och pengar just nu. Men så ringer dom från Coop! De behövde mig till att jobba imorgon och troligtvis skulle det bli fler tider! :)

Brösten känns fortfarande som mina, jag gör mina vanliga vardagsrutiner utan problem och jag kan nu sträcka armarna rakt upp och ja hur som helst precis som vanligt :) Ikväll blir det kyckling till middag, tänkte ta kycklingfilé och steka i bitar sen blanda det med wokgrönsaker och hälla på kokosmjölk. Sen paprika krydda för lite sting :)

Lite bilder på BHarna, beställde även en miss sixty BH men den satt inget bra. Den vita är från triumph. Även en bild på det nya bordet vi köpte igår. Är så nöjd med det! :)




26:e december 2011

Snart är året slut! Tiden går så himla snabbt, brösten är nu 2 veckor!! Alltså bara 3 veckor kvar med tortyrBHn. Idag har dom kännts som en del av mig, har inte tänkt på dom. Utan jag har varit som jag brukar, vi har varit på IKEA idag. Fick ett nytt soffbord, äntligen! Jag tyckte inte om vårt förra, även om det var jag som köpte det, det var i trä med någon knstig yta som det blev fläckar på som var omöjliga att få bort då dom gick in i träet. Och svart var ingen bra färg på ett bord i vardagsrummet, allt damm syns 2 sek efter att du torkat av bordet. Så nu har jag ett vitt lackat bord som är kvadratformat. Tyckte mindre om det svarta när vi fick ny soffa för det såg konstigt ut till soffan.

Jimmys mor har nu fått det svarta, hon lånade det över julafton och så sa hon att hon tyckte det passade in hos dom. Så då köpte Jimmy ett nytt till mig och gav sin mor det svarta. Så blev alla nöjda, haha!


Köpte även värmeljus (köper alltid det på IKEA), ny kudde och ljusgröna glass-skålar! :)


första BHn

Har köpt min första BH till de nya brösten :) Blev en 70E, så två kupstorlekar har jag gått upp. Tycker dom ser stora ut i BH, fast med kläder ser dom mindre ut :)

Idag har vi varit hos Jimmys pappa och firat hjul, fick en biobiljett i julklapp vilket var riktigt bra då vi tänkt gå på bio och se Lasse Åbergs film! Sen igår firade vi jul i nybrostrand hos Jimmys mamma, jag fick pengar och ett set med bodybutter, bodyscrub och bodyshower som luktar cocos! Precis vad jag varit ute efter de senaste dagarna!


fortfarande svullen om magen, men skall sluta med antibiotikan imorgon

hoppas det blir bättre efter det

 


25:e december 2011

Har haft fullt upp de senaste dagarna, skall göra en ordentlig uppdatering imorgon med massa bilder! Kan snabbt berätta att jag gått utan BH idag, hade en vit spetsklänning som var relativt åtsitande så jag behövde ingen BH. Vart helt okej men en liten konstig känsla, men riktigt härligt att dom såg fina ut utan BH. Och att jag fick komplimanger för dom, vissa förstod inte ens att jag gjort om dom :)

Och idag har varit en bra julafton! Och brösten älskar jag idag, dom ser verkligen äkta ut! :)
Älsklingen ligger och sover i sin brors säng, hans bror har somnat bredvid så jag och Andersson (älsklings brors flickvän) sover på soffan inatt, jag orkar inte väcka honom så vi kan köra hem. Vi skall ändå hit imorgon bitti igen. Men det blir roligt att höra vad dom säger när dom vaknar upp bredvid varandra, haha!
Godnatt på er och en fortsatt god jul!


22:e december 2011

Idag har jag varit i Malmö på återbesök hos Peter. Han tyckte brösten såg väldigt bra ut och jag kunde redan nu strunta i att använda bröstbandet, SKÖNT! Nu på sistonde har bröstbandet kliat i armhålan och är inte så fräsch där haha. Bjuder på bilder av mina ärr, tycker dom är väldigt fina för att bara vara 9 dagar, trodde dom skulle vara öppna och röda med blod och ja haha allt äckligt hade jag förberett mig på!

Han sa även att om jag ville räckte det att jag skickade bilder och beskrev hur jag mådde o.s.v. om ca 3 veckor. Tycker det är skönt för det är ju inte säkert man har tid att ta sig dit för att han ska titta på dom i bara en kvart liksom, nej känns inte lönt. Men han sa att om jag hade vägarna förbi fick jag gärna titta inom :) Och om allt såg bra ut då om 3 veckor så fick jag dumpa tortyrBHn, jippi! Och då skulle jag ha en stadig bygelBH, tog med en idag och visade honom och den har han godkänt :)

Nu är dom inte så snygga direkt och jag vaxade armhålorna för 2 veckor sedan så inte så fräsch

och har typ några plidor? Dom är liksom hudfärgade, ser mysko ut!

 


21:e december 2011

Idag har jag försökt köra bil, säger försökt då jag inte tycker det gick så bra som jag velat. Jag kunde ju köra men när man skulle köra inne i stan så blev det för mycket växlande och börja strama lite i högerbröstet så jag körde hem och tänkte jag får vila lite till. Skall även höra med Peter imorgon på mitt återbesök om jag kan stretcha armarna, då jag känner att det stramar i biceps? muskeln när jag lyfter armarna.

I övrigt har det varit en bra dag idag, jag har kunnat göra vanliga rutiner med lite ändringar såklart haha. Man får vara lite påhittig, ställa sig på diskbänken för att få tag i saken på hyllor längre upp och lite sånt där.


Såhär såg det ut innan, har inga ordentliga förebilder men på denna får man ändå en bild av hur dom såg ut innan. Här har jag ju BH på mig också, men det jag störde mig på här var att dom var så tömda och det var svårt att få upp dom i BH, dom gick liksom bara ihop.


 

 


PIZZA

såja nu sover brösten, haha. Dom gör det ibland, blir kanske lite trötta :) Känns så roligt när dom somnar, gör inte ont alls utan bara känslen som domnar lite. Mina bröstvårtor har nu börjar bli styva av sig själv och bröstvårtorna börjar minskna, dom har ju varit riktigt svullna men nu lägger det sig. Idag har jag inte tagit en enda tablett så magen är ännu bättre nu :)

Att nysa däremot, det gör ont! Eller inte ont med det spänner i brösten för jag spänner musklerna automatiskt. Men det är så skönt efteråt haha! Älsklingen är nu påväg med pizza som vi ska äta, så gott!


20:e december 2011

haha förlåt att det inte blev några bilder igår, så dåligt av mig! Men dagen bara flög iväg, fick en massa gjort. Duscha helt själv för första gången sen operationen, har haft hjälp innan med att duscha hår och kropp. Men igår så gick det! Så härligt att klara det själv, haha, satt ner på knä i badkaret och lutade huvudet fram så jag kunde schamponera utan att behöva sträcka på armarna för mycket. Älsklingen kom in för att se så det gick bra (jag är en sån som duschar på max 10 min nu tog det typ 30 min!!) och som han skratta när han såg mig, haha, satt själv och log hela tiden för jag var så himla stolt över att jag klara det själv haha!

Har satt lite extra tejp i mellan brösten där byglarna från BHn möts, den hade börjat skära in i huden där. Men nu är det röda nästan helt borta och det känns mycket bättre. Mycket av spänningarna kommer från BHn, så tjejer sätt lite extra tejp på dom ställena som gör lite ont när man tar på dom :)

Men nu till det viktiga, BILDER! Inga nakenbilder dock, tror Anders har hoppats på det.. Haha! Idag tog jag på mig ett linne, har gått i badrock varje dag typ, och gud så härligt att ha vanliga kläder på sig. Ångesten över att brösten var förstora den försvann, för dom såg ju inte så himlans stora ut i vanligt linne! :)

Vad tycker ni? Dom är ju bara 1 vecka gamla men jag tycker dom ser bra ut hittills :)


 

 

 

 

Bjuder på att mina nipplar syns lite igenom linnet!

 


19:e december 2011

Herregud vad det spännde i brösten imorse när jag vaknade, fick ligga kvar i sängen en halvtimme och ta av täcket sen släppte det. Vart lite småjobbigt att gå upp men det gick! Och sen när jag hade gått upp märkte jag att tejpen börjar lossna.. den skall ju sitta tills på torsdag, får ringa Kerstin och höra vad jag skall göra. Jag har ju kirurgtejp hemma men Peter sa innan operationen att jag skulle låta hans tejp sitta kvar tills återbesöket.

Jag har dammsugat idag, det gick helt okej, tog lite längre tid än vanligt bara. Men nu ser här lite bättre ut igen. Hittills så har jag inte tagit några tabletter idag och magen har börjar gå tillbaka till sin vanliga storlek. Skönt, inte bara för utseendets skull utan att den är inte så spänd och uppblåst längre.

Måste dock köpa olja mot bristningar för dom bristningarna jag redan hade syns och känns mer nu. Men bara på undersidan av brösten sån tur är :)

Bilder kommer lite senare idag, orkar inte nu haha.


18:e december 2011

Idag är en bättre dag, brösten spänner knappt något idag. Idag har jag tagit på mig både kläder, jacka & skor helt själv :) Samt varit med älsklingen och handlat lite mat, han fick dock bära korgen.

Jag har bara tagit två alvedon imorse, så härligt, vill helst sluta helt med mina tabletter nu för magen är så uppblåst av dom. Fast jag kommer nog ta en morfintablett innan jag lägger mig ikväll. Mest för att få sova hela natten, är rätt drygt att bara få sova på rygg. Vaknar av att kroppen vill vända sig men samtidigt säger kroppen nej, så vaknar man.

Ska gå en runda imorgon och försöka göra lite i huset, en sväng med dammsugaren kanske går bra :) Nu känns det liksom inte så mycket när jag rör mig, känns nästan som vanligt igen. Glömmer bort brösten lite imellanåt, börjar kännas som en del av kroppen redan. Härligt! Ska ta en bild imorgon också så man ser skillnaden.

17:e december 2011

mår lite bättre nu, har inte haft någon direkt smärta, utan bara på morgonen när jag skullat gå upp hugger det till i det högra bröstet och värmer. Gud så varma dom är, täcket värmer jag upp snabbt, haha inbyggda infravärmare :P Men dom börjar svalna lite nu, innan var dom supervarma. Börjar bli lite mer rörlig nu också, gjorde våfflor till frukost och strykte en tröja till älsklingen :) Han är på julbord nu ikväll nämligen, lite trist att jag inte kunde följa med. Men jag får vila helt enkelt, för det behövs. Man är så trött hela tiden, det är skönt att vara uppe och gå och sitta lite men efter en stund blir ryggen trött.

Igår var en sån dag då jag tyckte dom var förstora :/ Lite kvar av den känslan idag, men det går bättre. Dom är ju fortfarande lite svullna. Men fina är dom, lite svullna bröstvårtor men man ser ändå en fin form på brösten :)

Något ni undrar? :)

14:e december 2011

mitt internet fungerade inte i måndags kväll, lite synd för pigg var jag. Sköterskorna fick säga till mig att inte röra mig så mycket. Men smärta hade jag ju ingen och rörlig var jag. Så inga tabletter ville jag ha, men sen blev klockan 00.30 så tönkte jag att nu måste jag sova, så fick lite hjälp att somna, sen vakna jag 05.30. Åkte hem 09.00 gick bra, sen när jag kom hem började smärta komma. Så kunde inte skriva något igår, idag är smärtan sådär. Känns som ett tryck över brösten, som växtvärken man hade när dom växte när man var yngre. Men när jag reser mig upp ur sängen så bränner det till i det högra bröstet :( Men det går över efter ett par sekunder. Har inte så ont som jag trodde jag skulle ha :)


 

inga bomber blev det & lycklig är jag för det!!

inte för att det syns så mycket på bilden kanske.


12:e december 2011

Här ligger jag med dropp i armen, känns konstigt.. typ kallt precis där droppet sitter, och tittar på tv. Känns fortfarande inte som det är verkligt, är inte nervös alls utan är mer förväntansfull. Jag skickade iväg mannen för att handla lite nötter som jag kan ha ikväll :) Han körde till malmö, så slipper han sitta här och glo. Jag har inte tagit mina lugnande, tänkte vänta med det tills han kört så jag var vaken när han var här. Men nu är det dags att ta det, inte så gott kan jag lova!

Mannen kommer tillbaka sen så han är här när jag vaknat :)
Får se om jag klarar av att uppdatera efter.


 

 


11:e december 2011

fredagen hade vi avslutning i skolan, fick betyg som jag är nöjd med :) Och torra mackor! Haha. Igår blev det julbak i nybro, mums! Sen på kvällen blev det julbord i Dannes lada, riktigt roligt var det, lätt det bästa julbord jag varit på.

Idag har jag bara tagit det lugnt, töserna var här och fikade innan idag och fick mina gamla BHar, haha! Imorgon är det dags, får se om det blir någon uppdatering imorgon, skall försöka uppdatera. Vi kör hemifrån sju på morgonen, skall vara där klockan nio, sen blir jag opererad vid två tiden :)

Nu skall jag äta lite mer chips för sen klockan tolv får jag inte äta mer förens efter jag opererats.

 

 


9:e december 2011

Har precis tagit ut den mjuka pepparkakan ur ugnen, luktar så gott! Och mjuk är den! Tror älskling kommer bli glad när han kommer hem, har nämligen storstädat huset också! Sen köpte jag med mig ett värmeljus hem, köpte det på ica i köpingebro, luktar så himlans gott. Skall köpa fler och i vaniljdoft också. Har en ny löpare på bordet också som ni kan se, ett riktigt fynd, endast 29 kr kostade den mig på Bo olsson :)

 

 

luktar så gott i huset nu :)


8:e decemer 2011


tänker på hur det kommer se ut, tänker på om jag kommer gilla dom,

tänker på om något kommer gå fel,

tänker på allt,

med lycka tänker jag på allt

längtar tills måndag



7:e december 2011

Precis kollat klart på 2 fast 2 furious, man blir aldrig trött på dom filmerna! Idag har jag rensat klart garderoben, så härligt. Har nu lagt en hel del kläder i en hög som jag tänkte låta lite vänner kolla igenom. Blev nämligen rätt mycket, och en del aldrig använda saker. Resten lämnas i sån klädesinsamling. Sen alla BHar skall väck förutom en, tänkte jag sparar en för att se hur den sitter sen :P Haha! Blev 14 BHar.. haha använder bara 2.. många är i helt nyskick. Ja det är ju ingen nyhet, men här är det, jag skall göra en bröstoperation. Och är så glad att det äntligen skall ske! Har dock nu blivit förkyld, inte mycket utan bara lite.. börjar känna av det liksom. Så har laddat upp med halstabletter och tagit piller mot halsont & hosta. Mest för att vara på den säkra sidan :)

Man får nämligen inte vara sjuk när man skall opereras. Så hoppas nu att detta försvinner! Allt annat är klart, har packat en väska med enkla kläder då jag skall bo i nybro dagarna efter operationen. Andersson och Jimmys mamma skall ta hand om mig :) Jag har laddat ner vampire diaries säsong 1 & 2, en hel drös filmer och mysteriet på greveholm. Ett måste varje december för mig :)

Jag kommer självklart uppdatera om min operation här, är liksom inget jag skäms över utan kan vara öppen med det. Är faktiskt inte så svårt då jag hittills bara fått possitiva reaktioner. Trodde många kompisar skulle dömma mig och tro jag skulle bli någon silikonbrutta. Men dom var väldigt intresserade och de flesta ville själv också göra det :)

Mamma var dock värst att berätta för, trodde hon skulle få frispel! Men istället frågade hon om jag visste något om bröstlyft och bröstförminskning :)


6:e december 2011

Hade praktik idag.. mja inte direkt så roligt kanske. Fick åka med en kille som hade seperationsångest när det kom till sin mobil. Så jag satt och spela spel på min mobil hela tiden, men tillslut fick jag nog och bad honom släppa av mig så jag körde hem ist. Tror inte jag återvänder dit.

Har nu städat hela huset och håller på med tvätten. Och jag har julpyntat lite, Jimmy tyckte inte vi skulle ha något detta året. Men kan jag bo i ett hus utan julpynt? Svar: NEJ! Så hoppas han inte tar ner det bara, får bädda ner honom i soffan och ge honom en chipspåse så låter han det nog vara!


en julbild från 2005..

 


Tittar på tv

Dodgie tittar på "Mannen som talar med hundar"


5:e december 2011

Imorgon blir det praktik hos Magnus Karlsson i slimminge. Blir beteskörning! Blev dock lite irriterad när dom sa att där var inget att göra och bilar stod hemma.. då antar jag att det sket sig med jobb där med. Har ju fått höra hur dom behöver folk o.s.v. Men det gör dom uppenbarligen inte. Men praktik är alltid bra. Skall nog bara vara där två dagar. Känns ju inte lönt att vara där hela veckan. Och på fredag skall jag på avslutning i skolan så då kan jag inte vara på praktik.

Skall bli roligt att träffa klassen igen. Som jag saknar pågarna! Det gäller dig osse Anders! :)
Sen nästa fredag kommer dom hit, så skall vi ha tacosmys! :)


en bild från ett par helger sen :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!