24:e januari 2012

6 veckor är brösten nu.. tiden bara flyger iväg. Snart är dom 2 månader :) Längtar tills dom är 3 månader och man får börja träna igen! Eller igen kan jag ju inte riktigt säga, haha, jag träna ju inte innan. Men nu skall jag börja med spinning med svärmor är det tänkt :) För att förhindra MDF så tänker jag inte träna bröstmusklerna, kan ju dock få det ändån men jag hoppas på att jag icke får det! Har inget av det hittills, så peppar peppar! :)

Fick hem min hårförlängning idag! GUD så snabb leverans! Beställde igår morse och fick det idag! :) Gilla gilla! Har dock inte hunnit sätta i det än, men det ser jättefint ut! Jag lägger upp bild sen när jag satt i det!


Detta var mitt egna långa hår!


23:e januari 2012

Har tyvärr inte kunnat uppdatera i helgen. Älsklingen kom hem från Gran Canaria i lördes så jag hämtade upp honom på flygplatsen, han gillade inte riktigt vädert han kom hem till. Vart ju snustorrt när han åkte och nu när han kom hem var där var det snö och slask överallt. Sen igår tog vi ner våra täcken och låg i soffan hela dagen, MYS! Men nu blir det uppdatering som vanligt!

Älsklingen tyckte faktiskt brösten ändrats lite under tiden han var borta, jag märker ju inte det längre. Men han tyckte dom hade sjunkit och att det bulliga längst upp hade försvunnit. Och nu när jag själv tittar efter så ser jag också det, så härligt :)


Den svarta bikinin jag beställde satt inte bra, överdelen var tydligen en 70C haha. Det stod ju bara C kupa på överdelen. Så den har jag fått skicka tillbaka. Men nu har jag beställt en ny från H&M.



20:e januari 2012

oj vad tiden går snabbt! Imorgon kommer älsklingen hem från Gran Canaria! Så härligt att få hem honom igen, känns tomt utan honom. Har bakat hallonsmulpaj som han älskar och laddat ner en film han tjatat om länge nu. Så hoppas han känner sig välkommen hem imorgon ;)

Har även spikat sommarjobb helt nu, blir på Bajamaja! Ska bli riktigt roligt. Börjar i Maj, vet inte riktigt vad jag börjar som, då jag kommer vara en alltiallo. Jag kan så mycket där liksom, så för att få jobba mån-fredag kommer jag att syssla med lite allt möjligt. Kommer köra spolbilen, ställa ut dass med den lätta lastbilen, sitta på kontoret, fixa med dassen o.s.v. på gården, sen ligga ute på festivalerna som städare. Ska bli riktigt roligt att ha ett så varierande sommarjobb.





Älskar denna BHn!

svar.

Har fått frågor om hur mycket jag lagt in o.s.v. Jag har lagt in 320 cc (ml), detta har lagts in delvis bakom muskeln. Jag har mellanprofil, och implantat av märket Perthese i cos 1. Det är så mjukt som det kan bli, sen har jag väldigt lite i put. Angående storleken så hade jag 70C innan, har väldigt mycket underpool så i vissa BHar fick jag ha 70D. Nu efter operationen har jag 70E och i vissa 70F. Men jag tycker det som passar bäst är 75D som jag sedan syr in underbandet på :) Det är lite knepigt att hitta BHar till sillisar, då det är bredden på implantaten som avgör storleken på BHn.

Tror jag fick med allt :)



skatter..

har sorterat lite bland mina papper denna kväll, är nöjd med min ordning nu :) Har fått mina papper från jobb till deklarationen. Så jag var inne på skatteverkets hemsida och fyllde i mina uppgifter för att få ett preliminärt besked på om jag får tillbaka. Jag gör så varje januari för att jag skall veta vad jag måste få ihop om jag skulle bli skyldig att betala mer skatt. Har dock aldrig behövt betala, skönt är ju det! Anledningen till att jag gör det är också för att jag betalar så lite i skatt vid varje lön. Jag får ju inte så mycket i lön och då drar dom inte heller så mycket i skatt. Men förra året så fixa jag så att dom skulle dra lite mer i skatt varje månad. Och jag tror det var smart av mig. I alla fall, resultatet av det preliminära skattebeskedet blev att jag skulle få tillbaka 4900:-


FyraTusenNioHundra Kronor!

Det känns riktigt bra, för även om det kanske inte stämmer till 100% så vet jag att jag kommer åtminstonde inte behöva betala något. Och dom pengarna kommer ju komma lägligt i juni, jag skall nämligen till cypern i augusti om inte jobb hindrar. Så dom pengarna är välkomna i juni :)



18:e januari 2012

Ett litet tips..

Klänningen kostar bara 349:-
Köp den här!

 

Denna kostar 499:- Köp den här!

 



17:e januari 2012

har bara legat i soffan hela dagen, haft en riktigt mysdag! Min syster är här ikväll och vi har lagat god mat tillsammans, blev helstekt fläskytterfile med pommes :) Så nu skall vi ta fram glass och inlagda persikor! MUMS! Tänkte bara göra en snabb uppdatering först.


Men brösten händer det inte så mycket just nu, dom känns som vanliga bröst och jag lever mitt liv som vanligt. Dom gör sig inte påminnda heller, känner ingen smärta eller obehag. Så känner mig lyckligt lottad just nu och hoppas det håller i sig :) Jag har ju en liten släng av DB - dubbelbröst, men det är inget som syns utan att man inspekterar dom i naket tillstånd. Och det är inget som stör mig då det knappt syns, sen känner jag att jag orkar inte korrigera det lilla när jag visste att jag kunde få det. Och när jag nu kunnat slippa alla andra komplikationer, och såna som faktiskt gör ont. Nej jag nöjer mig hellre. Skulle det dock bli värre så får jag ju fixa det. Men annars väntar jag tills efter barn då jag ändå förmodligen behöver göra ett lyft. Inte lönt att lyfta dom nu liksom :)


 


16:e januari 2012

igår jobbade jag, lite små drygt att jobba dagen efter man druckit men det gick väldigt bra och tiden gick fort :) Sen efter jobbet hämtade jag upp Debbie och så körde vi hem till mig och tittade på film. Sen kom även Kennie med pizza :D Så vi satt och krängde tjockismat och titta på Victorias secret fashion show. Mysigt!



 


14:e januari 2012

jävligt snabbt inlägg, är sent på det idag haha! Skall in till stan nu och träffa töserna för lite party! ;)

Puss :D

 

Vad tycker ni om mina örhängen? Från rock by sweden av Laila Bagge!


13:e januari 2012

Fick lite frågor om vartjag köpt mina BHar :) Så tänkte jag svarar med ett inlägg.

Denna BHn har jag på mig i förra inlägget, den köpte jag på HM online shop. Den är riktigt skön för den är utan byglar. Sen är ju färgen så fin! Och den kostar 129:- Och här är en länk till den: http://www.hm.com/se/product/96222?article=96222-A#article=96222-B

 

Denna svarta köpte jag faktiskt innan operationen, jag använde den till ristestet. Och lyckligtvis så passar den nu efter operationen :) Även denna är köpt på H&M, köpt i butik. Men det finns en nästan likadan på H&M online shop. Är inte så mycket skillnad på dom. Den kostar 149:- Och här är länk till den: http://www.hm.com/se/product/92959?article=92959-J#article=92959-B

 

Den vita spetsBHn, är mer beige egentligen. Är nog min favorit BH just nu, den är riktigt bekväm och jag sover även med denna. Haha, även denna är från H&M. Kostade 129:- Och den köpte jag i butik, tyvärr så hittar jag inte den på hemsidan, så online finns den inte. Älskar formen man får av denna BHn, sen är den ju snygg!

 

Hoppas ni blev nöjda med svaren :) Kan ju berätta att H&M egentligen inte har min storlek, men jag köper i 75D sen syr jag in den i omkretsen, så passar den precis som en 70E skulle göra :)


skillnad?



Jag tycker inte skillnaden är så dramatisk.

12:e januari 2012

Hurra hurra, grattis till brösten!

1 månad är dom nu, helt sjukt vad tiden går snabbt! Firade med att köpa 3 nya BHar, den beiga är super bekväm! :) Färgade håret igår och så nöjd var det längesen jag blev. Älskar färgen, är liksom lite blandat med brunt och svartbrunt! :) Jag testade ju även såna clearup strips och dom funkar faktiskt. Man kunde verkligen se hur där satt smuts från porerna på dom när man tagit av dom. Sen hade jag ju början till två finnar på hakan, idag syns dom knappt. Så detta skall jag fortsätta med :)



Här blir det ett bildregn som utlovat! :)















Köpte, den första vita, beiga spets & den svarta :)

11:e januari 2012

Precis skickat in ansökan om jobb på Carlsberg, hoppas jag får det! Dom sökte nämligen 30 pers nu som dom vill utbilda under våren och sen ha som semestervikarier under sommarn och med möjlighet att få tillvidare. Hoppas, hoppas, hoppas! Har faktiskt velat jobba på Carlsberg sen tidigare.  Dom 30 tjänsterna är olika tjänster, jag har ju sökt för lastbilschafförs tjänsterna.

Imorgon fyller brösten 1 månad, helt sjukt vad tiden går snabbt. Såklart har jag nu laddat upp med massor av bilder, men dom lägger jag upp imorgon ;D Nu blir det bara en bild på hårfärgen som skall i mitt hår ikväll.

Skall även prova på dessa, dom sägs vara riktigt bra! Hoppas det!


10:e januari 2012

Skall ha liten "fest" här hemma på lördag, lite tjejer som jag gick i skolan med på högstadiet kommer hit. Tror det kan bli rätt så roligt att se vad alla gör nu för tiden. Så idag har jag handlat lite ostar och kex samt lite godsaker från systemet :)


bjuder på en gammal bild, hårfärgen jag hade där tycker jag om!



lite nya bilder :)

Här ser man på helkroppsbilden (förlåt för dålig kvalite) att dom inte är så stora, utan dom ser normala ut till min kroppsbyggnad. Och på bikinibilderna ser dom stora ut tycker jag, fast bikinidelarna är ju försmå så det är inte så konstigt haha. Hoppas den jag beställt passar, blir dock ingen simning förens om ca två månader. Ska börja träna då också, skall börja på spinning. Svärmor och svärsyster går på det tillsammans, de tycker jag skall testa på. Och jag tycker detsamma, har velat börja med någon träning/hoddy ett tag nu, jag får dock vänta ett tag till då jag inte får träna förens brösten är 3 månader. På torsdag blir dom 1 månad, det firar vi med bildregn på bloggen på torsdag ;)

 

Tog bort tejpen igår, tog ca 30 min i duschen haha, det var klister överallt där tejpen suttit.

Lite små bikinidelar kanske?



9:e januari 2012

Hinner inte med något långt inlägg just nu, skall hoppa in i duschen nu och sen bär det av mot stan med Andersson. Fick nämligen presentkort i julklapp som jag kan använda i typ alla äffärerna i stan. Så ska försöka hitta något snyggt! ;)


Tänkte bara uppdatera då jag fått en fråga.

Dani : Hej! Jag undrar hyr mycket det kostade för dig att göra brösten hos dr Cosmo?

Svar: Det kostade 42 000 kr.




Ställ gärna fler frågor :)

LOVE IT!

Peter är ju för jävla snabb haha, har redan fått svar på mitt mejl igen. Så frågorna jag ställde var:

- Får jag börja sola solarium nu?
- Skall jag täcka brösten med något?
- Skall jag dubbeltejpa ärren?
- Skall jag använda solskyddsfaktor på bröst eller ärr?


Svaren blev:

"Vad bra du är nöjd, jag tycker resultatet blev som vi pratade om. Brösten ser väldigt fina ut så du kan skippa BHn nu, och ta bort tejpen runt brösten. Sen solning går bra nu. Om ärren ej exponeras för sol så behöver de ej tejpas. Men det är bra att dubbeltejpa om det finns risk att det kommer sol på dom. Solskyddsfaktor behövs ej. Att täcka brösten behövs ej heller."

Så jävla härligt! Har liksom stört mig som fan på den tejpen runt brösten, riktigt drygt att inte kunna duscha ordentligt och att den börjat lossna lite överallt.



Beställde denna bikinin nyss, får hoppas den passar. Blev en C kupa på överdelen.. lite tveksamt, men det står ju inte vilket undermått det skulle vara så lite svårt att veta hur stor C kupa det är. Så jag chansar och hoppas att den kommer passa för det är exakt en sån här bikini jag velat ha ett tag nu!


8:e januari 2012

Skickade ett mejl till Peter igår kväll, skickade bilder på mina fräscha armhålor haha! Nej men jag skulle bara skicka bilder på mina ärr för att se om dom läker som dom ska, har lite problem med den högra armen. När jag skall sträcka på den så stramar det från armhålan och ända ner till armbågen och det syns att där är som en sena i armen som spänns åt. Men Peter sa jag skulle stretcha den armen lite extra (jag har inte stretchat så mycket) så skulle det säkert lösa sig, men han ville ha bilder på den armhålan/armen om 3 veckor för att se om det blivigt bättre. Annars fick han korrigera den armhålan, blä på det. Hoppas verkligen det blir bättre, ska stretcha 3 ggr om dagen med den armen nu haha!

Sen att han svarade idag är ju bara helt perfekt, jag hade förväntat mig att han skulle svara tidigast imorgon. Men samtidigt trodde jag inte han skulle svara förens på onsdag typ, han är ju liksom väldigt upptagen.

Frågade lite om solning också, fick mina svar på det. Men ställde några följdfrågor så jag väntar med att skriva vad han säger tills jag fått svar på dom med. Så lägger upp ett inlägg så fort jag fått svar på det. Kan nämligen vara en rolig nyhet med brösten jag får svar på ;)

Jag kan säga som såhär: Bilderna här blir roligare och tydligare!




Slänger in en äcklig bild som visar hur det ser ut när jag sträcker på armen.
Förlåt men jag har inte rakat mig där för det är fortfarande lite jobbigt.
(det är den strängen i mitten, ser inte farligt ut men det stramar!)
och hur skall jag raka den armhålan liksom? Haha

Lägger in en bild på vänster armhåla också, så ni ser hur det skall se ut!

Mina blåmärke än nästan helt borta, var ju jätte lila för en vecka sen!


dumma H&M

fick precis mejl om att toppen jag beställde igår var slutsåld. Finns kvar i svart, men jag har så himla mycket svarta kläder. Kände för att handla något i färg.. kanske skall beställa svart ändån? För den var rätt söt, så en svart till ett par mellanblåa jeans med slitningar och ett par svarta pumps eller svarta stövlar kan väl bli rätt snyggt? Jag får se..


Skall smeta på mig en ansiktsmask nu sen slänga mig i soffan och äta ett wienerbröd ;)


förra vintern..


7:e januari 2012

tittar på film med älsklingen, reklam just nu så passar på att slänga in ett inlägg då jag inte skrivit något innan idag. Jag påbörjade garderoben idag som jag skulle, blev dock inte klar såklart. Men imorgon hoppas jag på att bli färdig!

Ikväll har vi varit hos mina föräldrar, ätit gott och firat jul med min syster, hennes sambo och hans barn. Mysigt! Gick utan BH idag, ville ha linne på mig så strunta i BHn dom är liksom ändå på samma ställe utan den som med den haha! ;) Beställde hem lite saker från H&M! Hoppas det passar, men toppen borde passa :)


5:e januari 2012

Hoppsan, blev inget inlägg igår! Hade fullt upp hela morgonen men att försöka få bukt med älsklingens garderob, blev dock inte klar för det blev jobb för mig igår ändån. Och idag blir det jobb med, så härligt att jobba! Och att jobba kväll innebär mycket pengar haha :)

Hinner inte med ett ordentligt inlägg utan slänger in en bild från igår.. ingen possitiv bild dock!
Vägde mig på jobb igår, mest för skojs skull. Var dock inte så roligt resultat!!




väger numera 46,6 kg :'(
jag som äntligen vägde över 50 kg!
men jag tror detta är för jag legat så mycket
och inte ätit ordentligt efter operationen
så hoppas jag börjar gå upp nu när jag äter normalt igen.

3:e januari 2012

Strax bär det av mot stan, skall inom på banken och sen vidare mot jobb. Blir jobb fram tills stängning, och första dagen i kassan sen operationen. Skall bli spännande, fast jag tror inte det skall vara så farligt för att packa upp varor är ju mer fysiskt krävande anser jag och det gjorde jag ju två dagar förra veckan utan problem, lite öm blev jag bara. Älsklingen har nu bokat en resa med en vän, så den 14:onde åker dom till gran Canaria. Jag stannar hemma för jag känner inte för att lägga pengar på resa just nu när jag inte har någon försäkran om vilken inkomst jag har varje månad. Sen kan det vara skönt för dom att åka själva och göra killsaker.

Tre nya bilder på brösten, dom har verkligen skjunkt ner nu och jag tycker inte dom känns så stora längre utan nu är dom som jag vill ha dom. På första bilden syns mitt blåmärke på sidan av bröstet. Jag har haft det sen operationen och det vill inte gå bort. Skall maila Peter om det för det är ju inte så snyggt haha.
Ursäkta mina äckliga armhålor men det är inte så enkelt att raka dom för jag är så rädd att raka över ärren!


 

 


2:a januari 2012

Har städat som en galningoch nu är jag helt slut! Skulle egentligen ta tag i att röja i älsklingens garderob men jag pallar fan inte! Jag skjuter upp det tills onsdag, imorgon är det nämligen jobbkväll som gäller och jag känner på mig att hans garderob är ett heldagsprojekt.

Orkar inte uppdatera bättre idag. Slänger in en gammal bild från studenten :)



1:a januari 2011

såja då var det ett nytt år, förra året satsade jag mycket på mig själv. Jag gjorde saker jag velat göra väldigt länge men tänkt för mycket på andras åsikter. Och 2011 blev ett bra år. Nu skall 2012 bara bli bättre, jag skall fortsätta med att satsa på mig själv för jag har aldrig haft sådan harmoni och lycka i mitt liv som jag har nu. Dock inte med jobbfronten.. måste lägga i högsta växeln för att fixa den biten. Men det skall gå bra!


Har ingen bra kamera så här är inte så bra med bilder i bloggen, och det är ju tråkigt för jag hatar själv bloggar med bara text i och jag tycker om att kunna titta tillbaks i min blogg för att titta på bilderna. Så imorgon skall jag försöka leta upp min digitalkamera jag har hos mamma&pappa, så håll ut :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!