16:e april 2012

BLÄÄ på detta torrschampoo!!!! Råkade slarva bort mitt torrschampo från Label.m så jag köpte ett på Åhlens. Men fyfan vad dåligt detta var! Det luktade äckligt och färgen var INTE mörk brun! Var riktig bajsbrun! Syntes ju som fan att jag haft färg i håret! Nej ush fy, och 80:- gav jag för detta skitet. Haha så bitter jag låter nu, men bitter blev jag när jag spraya det i håret! Köp inte detta skitet!


(har hittat mitt torrschampo från Label.m nu..)

 


11:e april 2012

Nu är det så att jag är en buzzador, så jag får prova varor & tjänster ibland. Och jag har nu provat en deodorant från NIVEA som heter NIVEA Deo Pure & Sensitive. Den är för känslig hud och jag har rätt så känslig hud under armarna. Jag har provat denna deodoranten i cirka 3 veckor och den är hur bra som helst. Den lugnar verkligen huden. Så denna kan jag rekomendera varmt!








NIVEA Deo Pure & Sensitive roll-on ger dig ett effektivt 48 timmars antiperspriant skydd utan att irritera huden.

Pure & Sensitive - en antiperspirant från NIVEA helt utan alkohol, parfym, färgämnen och konserveringsmedel. En Formula som är berikad med lugnande och antiinflammatoriska kamomillextrakt, samt återfuktande avokadoolja.


5:e april 2012

ännu en ny månad, och nya måsten. Bilen är nu skrotad och vi är inflyttade i stugan, jobbet har börjat lugna ner sig. Och jag har börjat få lite lediga dagar :) Så är ledig hela helgen! Jobbar bara ikväll och imorgonkväll sen är jag ledig lör, sön & måndag. Så härligt :) Så på lördag blir det att köra ut till nybrostrand på morgonen för att leta efter våra påskägg, jag hittar alltid mitt sist... jag hittar alla andras jätte snabbt, men mitt eget gömmer svärmor på lite svårare ställen. Men detta året har jag gett mig fan på att jag ska hitta mitt eget snabbt!! Får se hur det går...


Sen på eftermiddagen så kommer Jimmys mormor och Alf hit, samt Jimmys familj. Så blir lite påskfirande i stugan :) Hoppas på fint väder, men enligt väderprognosen skulle det icke bli så fint i helgen. Tråkigt, för på söndag ska vi troligtvis köra upp till Elmia för att gå på bilmässan såklart :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!