Vart är vi?




Björka

från 7.30 - 16.00 har vi kört lastbil, skoj men gud vad trött man är nu efter allt hoppande mellan 11 bilar. Hade varit en annan sak att köra en bil och inte på samma ställe hela dagen. Vi körde ju mellan koner, backa mellan dom osse och det gick faktiskt problemfritt med backningen. Men att köra fram var klurigare, låter konstigt kanske, men bara med vissa bilar förstås. Men nu blir det en dusch sen bums i säng, för imorgon blir en lika tidig morgon och tidig är den ju för att jag har hund. Så godnatt :)




en bild från idag

...

Äntligen är man hemma, blev lite längre dag då vi glömde bort tiden när vi var ute och körde. Så nu tycker jag att jag förtjänar en kall cider så det tar jag mig en nu!





sunny

Blev en tidig morgon idag, trots jag inte börjar förens kl 13. Men jag är förkyld så har haft väldigt svårt för att sova :( Men jag har fått en del gjort så det var bra att jag gick upp tidigt. Har ju redan städat, tagit en långrunda med Dodgie, diskat och hängt upp tvätt. Hoppas på fortsatt fint väder efter skolan så jag kan sola lite sen.

 

 

En bild från när vi slog ut härom dagen..

:)

Såja nu klara man adr kursen också, skönt! Den var inte så jobbig som jag trodde faktiskt, utan rätt så lätt. Så nu är det lite brand övningar på måndag sen körning i två veckor och efter det tre veckors praktik. Sen har jag sommarlov! Haha, fast bara två veckor. Och den sista är vi i turkiet, det skall bli så härligt!

Nu har jag inte bloggat på ett tag så det blir ett litet bildregn :)



 

 

<3


På djurparken, tittar på aporna!

 

 

 

 

 

Lastbilen älsklingen kör numera

 

En tur på ikea

 


Första tomaten :)


sol sol sol

älskar att solen skinner om dagarna, men tycker inte riktigt lika mycket om värmen som ingår.. fruktansvärt drygt att sitta i en truck med solen på en. Plus att nu börjar jag få en sån himla vidrig bonabränna :(

Possitivt då? Jo att jag klarat uppkörningen för truck :) Och jag är godkänd i lastsäkring. Så nu återstår den tunga satans kursen "tunga fordon" har prov imorgon, känner på mig att det inte kommer gå så bra.

Igår jobbade vi över, in på vår lunchtid, med ett släp som skulle in på besiktning senare på eftermiddagen, så idag fick vi pizza som tack för hjälpen :)




Idag körde jag med släp en stund! Hihi!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!