personalfest

vaknade 4 inatt av att älsklingen pussa på mig :) jag skulle köra honom till flygplatsen, han är nämligen på maskin expo där idag. Jag har fortfarande inte sovit något sen jag kom hem, ska nog sätta på en film och lägga mig på soffan nu :) Sen måste jag göra mig iordning, det är ju nämligen personalfest ikv! Min outfit får ni se sen ;)

life is lovely

hade kort dag i skolan idag, skönt! Satt med truckteori hela tiden sen gjorde vi uppskrivningen, och jag klara den, jag fick bara 3 fel (av femtio) :) Rätt så nöjd! Fick hem klänningarna idag, älskar nellys snabba leveranser, dock satt dom super fult! Den ena var alldeles för stor och den andra obekväm. SUCK! Får väl springa en runda på stan imorgon, bara hoppas jag hittar något jag tkr om. Hatar att köpa kläder bara för att jag måste. Hoppas älsklingen kan följa med jag behöver smakråd annars får jag beslutsångest, haha!


Har även bokat tid till tattoo :) Blir den 2 juni, vad det blir återstår för er att se ;) Nu skall jag byta om och sen skall vi till nybro för middag och mys.

....

beställde nyss hem dessa, kan verkligen inte bestämma mig. Så får se vilken jag behåller när jag provat dom, eller kanske behåller båda ;) Har ju haft sån otur nu, beställde först en söt marin/blommig klänning, men nej den satt jätte stort ... och idag fick jag hem en vit spetsklänning, den satt fruktansvärt fult! Så får skicka tillbaka den också :/


Så hoppas att någon av dessa sitter bra!


i did it!

YES! Jag klarade mitt första prov! Har varit super-nervös, men nu är jag så lättad! Fick även hem min nya mobil idag, wiho! :) Hittills fattar jag men jag lär väl stöta på lite problem snart, har ju haft stenåldersmobil bara innan.

Beställde en klänning från nelly som kom igår, dock satt den jättelöst.. fattar inte, det var liksom en XS, måste vara stor i storleken. Så nu har jag skickat tillbaka den och beställt en annan, så hoppas denna passar nu! Sen skall jag och älskling på en liten shoppingtur i helgen och så skall jag köpa de röde skorna! De är så gryma! :) Tänkte även köpa lite nya kläder till älsklingen om han hittar något, fast det gör han säkert! :)


Igår körde vi och provade kläder med skolan, eller ja vi skulle prova men såklart hade de inga storlekar till mig.
imorgon blir det besök av en tullare på skolan...

oopsi

nu var det ett tag sen jag skrev, inte med meningen. Men har haft en del i skolan. Och skolan går först :) Och det går bra förresten, har klarat alla proven hittills. Klassen är hur bra som helst. Vi åkte för att prova arbetsskor igår men såklart hade som inga i min storlek hemma, de hade inte ens 36 eller 37, haha! Så jag får åka dit nästa vecka och prova mina då :)

Mitt schema är awesome! Måndag går jag mellan kl 13-15.30. Tis,ons & tors mellan 9-15.30. Och slutligen härliga fredag går jag mellan 9-12.00!! Helt underbart :)

Nu skall vi till nybro och äta lite gott hos jimmys mor. Sen skall vi se bio (fast & furious 5) med marre & emil.



back to school

idag var det första skoldagen, härligt! Som jag längtat efter detta, allt känns så himla rätt! :) Och jag blev bara mer taggad när jag var där! Och studieuppehållet var perfekt då det var när vi ska till turkiet, så det blir av! :D En sån tur jag hade, det blev 5 veckor, 4 av dom skall vara praktik (3 var obligatoriskt) sen sista veckan blir det turkiet så är man utvilad till termin 2 :) Och jag fick ett suveränt schema! Mån börjar jag klockan 13 om jag inte är ledig. Tis,ons,tors går jag 9.00-15.30 och fredag 9.00-12.00 ;) Kan man glida mer? Haha!



RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!